nick:reniok
Uid:411
serial:EA41E4B70C37AAF7502343C9FB198033
Powód: Chciałbym wrócić na range ponieważ niewiem co sie stało i gdy wbiłem serwera niebyło to było bardzo dawno wiem
opis sytuacji:No to tak Hiroszek I NaNkY otworzyli rekru na helpera i ja się dostałem gdy się dostałem na drugi dzień (Nie jestem pewny) serwer nagle przestał działać i już go nie było
My nie jesteśmy na tyle głupi żeby uwierzyc w takie brednie a po drugie jak bys grał na naszym serwerze wczesniej to bys mial iles tam repki i mniejsze napewno uid
Tak TY się nie wtrącaj Nic nie wiesz Hiroszek wie wiecej Więc nnooo nie wypowiadaj sie tutaj prosze I nie jestem na tyle głupi aby pisać prośbe o powrót nie mając go wcześniej
pytałem sie hiroszka na twoj temat i powiedział mi że nie nie byłes w administracji
Dowód O tutaj : http://imgur.com/a/rMjkO
ahhahaha hiroszek nigdy ,,chyba" takiego serwera nie miał hahahaha co za typ..
Ale prosze aby sie wypowiedział hiroszek ok? BO ty nie jesteś nikt z właścicieli ja chce wypowiedzi Hiiro
Boskigr jest dobrym adminem i wie co pisze i ja mu wierze
jako opiekun Administracji nie zgadzam się na twój powrót. Temat zamykam oraz przenoszę do kosza, aby nie robić tu zbędnego spamu!
wedug mnie total story ma dobrych adminuw i moderatoruw suuportuw i dzieki temu czyje sie bespiecznie i jak poczebuje pomocy to wiem ze nawas moge liczyc dziekuje wam jestescie super
Co na fn
fb
o 00.00 zamykam rekrutacje, a wyniki jutro w godzinach po południowych. Pozdrawiam Gixxer/Kaktus
mi chodzi o to żeby nie yło ciagle teg samego i że co jakiś tam czas by sie takie cos odbywało
no to to jest spoko ja sam o takim czyms myslalem i ci powiedzalem w szkole poamietasz dzieki ze mie wyreczyles
pawelku
pozdro gixxer
kaktus
Wirdzialrm ze rw pomysl bo mi gadalrs o tym aa nie wiedzialem czy ty sam to napiszesz
Kamil jutro popołudniu wejdz ba forum
no i gitar jutro gramy
a i zalusz w koncu ts wystarczy z pobierzesz masz mikrro
Mam sluchawki z wbudowanym mikrem
Dodano ciężarówki
serio
jakie som zarobki