Total Story

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-01-14 13:56:46

Kaktus
Zbanowany
Liczba postów: 24
Windows 8Chrome 55.0.2883.87

Rekrutacja na Moderatora!

Witam! w dniu dzisiejszym pragne otworzyc rekrutacje na moderatora!

UID:
Nick:
Imię:
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:
Poziom ortografii(1-10):
Sprawny mikrofon?:
Komunikator TS3?:
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):
Doświadczenie(minimum 3 zdania):
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):
Coś o sobie(minimum 5 zdań):
Coś od siebie dla rozpatrujących:

Odpowiedzi piszcie pod tym wzorem. POWODZENIA!

#2 2017-01-14 14:08:30

Kapec6969
♤♤Support♤♤
Liczba postów: 30
WindowsChrome 55.0.2883.87

Odp: Rekrutacja na Moderatora!

UID: 10
Nick: Kapec6969
Imię: Bartosz
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 3537 i dalej sie nabijaja
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 5-10h
Poziom ortografii(1-10): 9
Sprawny mikrofon?: Tak
Komunikator TS3?: Tak
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): 8
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Byłem moderatorem już na tym serwerze.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Kimś ważnym na serwerze. Przecież to najczęściej moderatorzy robią nasz reporty bez sensowne. Pilnują żeby był porządek na serwerze i chcą dla wszystkich dobrze.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Mam na imię  Bartek i mam 15 lat. Chodzę do 2 klasy gimnazjum w Poznaniu. Moim hobby są gry najbardziej MTA a także motoryzacja. Dużo czasu spędzam na serwerze, Lubie rap i muzykę z ostrym bassem.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Wiem że jako moderator zjebałem troszkę. Prosze o jeszcze jedną szanse. 

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

// Widać ,ze się starasz powrócić na rangę ,nie usuwać podania Zatwierdzam . Gdyby ktoś nie wieżyl ,ze to pisze hiroszek to piśać do mnie na serwie [sred])

Ostatnio edytowany przez Kapec6969 (2017-01-14 14:09:22)

oTOOymh

#3 2017-01-14 14:57:47

reniok
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 7
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

UID:411
Nick:reniok
Imię:patryk
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):235 min
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:4-10 h
Poziom ortografii(1-10):8-10
Sprawny mikrofon?:
Komunikator TS3?:Jest
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):7-10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Mam bardzo duże doświadczenie ponieważ byłem 7 razy supportem oraz 3 razy administratorem ludzie mnie zawsze lubili.Robiłem zawsze różne zabawy ,eventy  myśle że ludzie tu też mnie polubią.więc Myśle że doświadczenie duże wypisze  komendy :/ztp -Arena ZTP Derby-Arena derb /tt Id/Nick - Tepanie sie do gracza /th id/nick tepanie gracza do siebie /k id/nick powód - Kick danego gracza /warn id/nick - Dawanie ostrzeżenia danemu graczowi /m piszemy co chcemy na czacie widzą to wszyscy gracze /skin id/nick id ubrania Daje wybrany skin /inv - niewidzialność /spec id/nick - Oglądanie gracza co robi /spec off - anuluje oglądanie gracza
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):RAnga moderatora jest to dla mnie pomoc dla graczy w każdej sytuacji.Pilnowanie serwera gdyby np ktoś Reklamował inne serwery,przeklinał.Myśle też że moderator jest też dla zabwy np. Tworzenia eventów np . Derby,ztp.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Jestem Patryk mam 13 lat lubie pomagać ludzią ale dużo ludzi wkurzam ale myśle że tu nikogo nie wkurzyłem Jestem Kultularny,miły,cierpliwy lubie gadać na ts3,skype lubię też odgrywać akcje RP ale nie ma narazie frakcji oprócz Psp,Sapd myślę że niedługo będą te frakcje i będe mógł pare wypadków porobić i lubię administracje ludzie są mili myślę że serwer bardzo długo wytrzyma i troche będe mógł sobie pograć i zarabiać na lepsze auta.Jestem graczem komputerowym i lubie swieże  powietrze.mam zabawne życie mieszkam na wsi i lubię wieś ale też dużo czasu w roku mnie nie ma bo mam np. Wyjazdy do francji chciałbym pozdrowić całą ekipe serwera i czekam do !wyników Powodzenia NEVER GIVE UP!!!
Coś od siebie dla rozpatrujących:Pozdrawiam i czekam do wyników [dblpt]D

#4 2017-01-14 15:37:01

DjShrek
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 1
Windows 7Firefox 50.0

UID:413
Nick:DjShrek
Imię:Kacper
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):105Minut
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:W wekkend z 5,6 Godz a w Tygodniu 2,3
Poziom ortografii(1-10):8
Sprawny mikrofon?:Tak
Komunikator TS3?:Tak
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):8/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania):Dużo Mówić Byłem Moderatorem Na różnych Serwerach a Adminem 3 Razy a Raz Miałem Swój serwer na którym Grało prawie 15osó.Ogarniam Komendy Jestem Związany z Tą Paczką Skryptów
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Czymś Wielkim.Lubię Pomagać Graczom,Robiłem Dużo Eventów zabaw i na tym serwerze Też Bym Mógł to robić i to bardzo Chętnie.LOVE TOTAL STORY.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Jestem Kacper Mieszkam w Białymstoku.Uwielbiam Sport A najbardziej Koszykówkę Którą Uprawiam Prawię Codziennie.Jestem Miły,Pomocny,Sympatyczny,A także Pomysłowy.W MTA gram już  z 2Lata  i trafiłem na ten Właśnie  Serwer który bardzo mi się spodobał Zaprosiłem już Na ten serwer 2 Graczy a dzisiaj wejdzie już 3 osoba.Myślę że się sprawdzę w Roli Moderatora [dblpt])
Coś od siebie dla rozpatrujących:POLECAM SERWER TOTAL STORY.Pozdrawiam i Czekam na Wyniki [dblpt]) <3

#5 2017-01-14 16:06:36

MrRex
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 2

UID: 56
Nick: MasterReksuYT
Imię: Patryk
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 10/10
Poziom ortografii(1-10): 10/10
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): 7,5/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Ogarniam komendy. Byłem już w PSP i SAPD więc wiem co robić. Wiem jak pomagać graczom.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): To jest ranga, która zajmuje się pomaganiem,
Coś o sobie(minimum 5 zdań):

Wiadomość dodana po 13 min 53 s:
UID: 56
Nick: MasterReksuYT
Imię: Patryk
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 796min.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: Ferie: 5h - W czasie roku: 3h - W weekendy: 5h
Poziom ortografii(1-10): 9,5/10
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): 7,5/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Ogarniam Komendy Jestem Związany z Tą Paczką Skryptów
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Pomaga Graczom, robi Event, zabawia graczy, gra, odgrywa RealLife.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Jestem Patryk, mieszkam w Łodzi. Kocham grać na komputerze, a zwłaszcza w MTA na Total Story [dblpt]). Moim ulubionym sportem jest piłka nożna. Jestem miły, pomocny, zaufany i pomysłowy. W MTA gram około 3 lat. Na waszym serwerze od 3 edycji z kolegami, których zaprosiłem. Bardzo mi się wasz serwer spodobał. Jest ogarnięty w skryptach i w administracji, która jest nawet spoko. Chciałbym zostać Moderatorem. Koniec. XD
Coś od siebie dla rozpatrujących:   MACIE W TEJ CHWILI WBIĆ NA TOTAL STORY I TAM GRAĆ!!! SERWER RPG. ZAPRASZAM I POZDRAWIAM: MasterReksu ! [dblpt]D

Ostatnio edytowany przez MrRex (2017-01-14 16:09:52)

#6 2017-01-14 16:21:21

Mackiewicz_PL
Gracz PlayYourStory
Windows 8.1Chrome 55.0.2883.87

UID:45
Nick:Mackiewicz_PL
Imię:Maciek
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):400
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:kiedy wrócę ze szkoły to lece grac a  w weekendy nocki ale jak nikogo nie będzie na serwie to wychodzę pograc w inne gry np.(cs go   LoL)
Poziom ortografii(1-10):9/10
Sprawny mikrofon?:TAK
Komunikator TS3?:TAK umiem ogarniać ts3
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):umiem się zachować !!
Doświadczenie(minimum 3 zdania):doświadczenie z komendami mam od 9-11 miesięcy bo kolega miał swój własny serwer.Byłem jako moderator przez parę miesięcy ale serwer się rozsypał.Moderator to dla mnie ranga która ma pomagać graczą.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Moderator dla mnie to pomoc dla graczy.Moderator powinien organizować jakieś eventy ale on może tylko chyba za zgodą wyższej rangi?Powinien być często na serwerze pilnowac porządku.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Jestem Maciej mieszkam w Gryficach. moim hobby to informatyka po gimnazjum chcę iść do technikum Informatycznego.Mam dużo pomysłów, robiłem dużo eventów na kolegi serwerze.Na ten serwer trafiłem dzięki mojemu koledze a teraz jak wiem to mamy razem Ts3. Myślę że sprawdzę sie w roli moderatora.

#7 2017-01-14 16:38:32

Death31
Gracz PlayYourStory

UID:131
Nick:Death31
Imię:Mariusz
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):1422
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić::w pon i wt 4-7h a póżniej 5-11h
Poziom ortografii(1-10): Mocne 7-8
Sprawny mikrofon?:TAK
Komunikator TS3?:TAk
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):umiem się zachować i zachować spokój
Doświadczenie(minimum 3 zdania):potrafię opanować jakąś sytuację.(nie znam komend jeszcze).(szczere przyznanie się ze nie znam, ale się nauczę).
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):To Ranga Która Ma Pomagać graczom.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):jestem Mariusz.Mam 16 lat w maju kończę 17. lubię grac w MTA, CS. GO, LOLA. Lubie grzebać przy autach i przy motorach.
Coś od siebie dla rozpatrujących: NWM co napisać [dblpt](

#8 2017-01-14 16:38:40

Jakub_2JZ
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 8

UID: 69

Nick: 2JZ

Imię: Jakub

Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 1656min.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: Nawet kilka godzin.

Poziom ortografii(1-10): Myślę, że pomiędzy 8-10.

Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Bardzo dobry.

Doświadczenie(minimum 3 zdania): Nie mam doświadczenia w komendach. No tam coś znam typu /a, /warn itd. Potrafię ogarnąć sprawę w przypadku pewnych incydentów. W końcu od czegoś trzeba zacząć.

Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Dla mnie ranga moderator to najniższa, ale zarazem odpowiedzialna jak inne za porządek panujący na serwerze. Dla mnie nie ma, że moderator nie sprawdza reportów lub ignoruje to. Jest to wielka pomoc dla innych.

Coś o sobie(minimum 5 zdań): Na imię mi Jakub. Mieszkam w Lidzbarku Warminskim, chodzę do 1kl. gimnazjum. Moje największe zainteresowanie to motoryzacja, wyścigi itd. W przyszłości chciałbym zostać mechanikiem, dbającym o swój wóz. Lubię pograć na MTA, czasem zrobić wycieczkę, a w nim nawet wyścigi lub coś innego jak zlot pojazdów.

Coś od siebie dla rozpatrujących: Ogólnie to inni mogą na mnie patrzeć inaczej, mam na myśli osoby, które co nieco miały jakieś do mnie problemy, ale myślę, że jakoś dałbym radę jako moderator.

#9 2017-01-14 16:45:42

kamilduszak02
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 18
WindowsOpera 42.0.2393.94

UID:25
Nick:kamilduszak02
Imię:kamil
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):811 min
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: od 4 do 5 H nieraz 7H
Poziom ortografii(1-10): 6
Sprawny mikrofon?:tak
Komunikator TS3?:tak
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):jestem kulturalny i spokojny
Doświadczenie(minimum 3 zdania):znam się bardzo dużo na grach i na informatyce
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):pomocom dla graczy i pomaganiem adminowi w naprawach mapy i czeba byc bardzo odpowiedzalny
Coś o sobie(minimum 5 zdań): wyrozumiały kulturalny spojony i pomocny

Ostatnio edytowany przez kamilduszak02 (2017-01-14 16:50:56)

#10 2017-01-14 17:55:15

PreSi
Gracz PlayYourStory
Windows 7Opera 42.0.2393.94

UID: 421
Nick: Pre$i
Imię: Marcel
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 200 i coraz więcej.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:  Od 3-5H Dziennie.
Poziom ortografii(1-10): 8/10
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Jestem kulturalny i spokojny.
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Mam doświadczenie na temat supporta. Potrafie opanować trudną decyzję, sytuację. Oraz ogarniam komędy.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Dla mnie jest to pomoc dla graczy.To jest taka pomoc że np. gracz dachuje to moim obowiązkiem jest mu ją udzielić pomocy. Odpowiedzialność za serwer.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Jestem Marcel, mam 13 lat, nie jestem jakiś nie ogarnięty. Umiem utrzymywać umiar rozsądku. Jestem dowcipny i lubię czasami pożartować z kolegami. Lubię pograć w gry komputerowe oraz iść na orlik pokopać piłkę. Na koniec dodam, że jestem miły spokojny i zaufany
Coś od siebie dla rozpatrujących: Bardzo bym się ucieszył jak bym dostał tą oto rangę. [ Już nauczyłem się komęd ]

#11 2017-01-14 22:26:36

AlterQ
Gracz PlayYourStory
Windows 7Firefox 50.0

UID: 143
Nick: AlterQ
Imię: Szymon
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: W tygodniu 2-4h w weekendy zazwyczaj do 5h. Gdyby trzeba więcej mogę poświęcić [dblpt])
Poziom ortografii(1-10): 10
Sprawny mikrofon?: Na razie mam zepsuty lecz w tygodniu jadę kupić [dblpt])
Komunikator TS3?: Posiadam.
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Jeżeli chodzi o ocenę w skali 1 - 10 to oceniam 8,5/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Takie jakie jest wymagane, posiadam podstawowe umiejętności. Potrafię zbanować gracza zmutować czy też odebrać prawo jazdy. Byłem na kilku serwerach na tej randze oraz wyżej więc jest mi znana, mam małe ale zawsze jakieś doświadczenie w mapowaniu, mogę zawsze coś zmapować, nie jest to jakaś wysoka umiejętność lecz zawsze mogę spróbować zrobić fajnego.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Ranga moderatora jest oczywiście obowiązkiem, trzeba wykonać zawsze coś. Jest to też ważne dla serwera ponieważ bez moderatorów to jak bez graczy. To też można nazwać zadaniem które trzeba wypełnić. Nie każdy zasługuję na nią więc trzeba na nią zasłużyć.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Cześć! Nazywam się Szymon, mam 14 lat i pochodzę z Wrocławia. Interesuję się informatyką oraz sportem. Uczęszczam do Piłkarskiego w moim mieście których jest bardzo dużo. Chodzę do 1 gimnazjum, wolny czas spędzam ze znajomymi lub na komputerze. Biorę udział w licznych konkursach z informatyki które zawsze coś mnie nauczą. Z charakteru można powiedzieć że jestem osobom spokojną, potrafię zapanować nad nerwami. Nie wchodzą ogółem w konflikty raczej staram się tego unikać.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Życzę powodzenia, piszcie jak najlepsze podania [dblpt])

Pozdrawiam AlterQ / Szymon

#12 2017-01-14 23:48:21

eXeN
Gracz PlayYourStory
Windows 8.1Chrome 55.0.2883.87

UID:
Nick: eXeN
Imię: Piotr
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): Zrobiłem powrót z 30m temu [dblpt][slash]
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: Teraz dużo
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Takie 8/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Bardzo duże. Byłem adminem jeszcze za czasów .skyGame
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Ogromną pracą czyli pomaganiem graczom itp. Jest to dla mnie Pilnowanie porządku na serwerze, aby gracze nie odwalali. Potrafię mutować/kickować za kulturę oraz zabrać prawko za odwalanie  itp.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Witam. Nazywam się Piotr, mam 13 lat i chodzę do klasy 1 gimnazjum. Mieszkam na niewielkiej wsi obok miasta Kołobrzeg. Interesuję się Sportem oraz Informatyką. Bardzo lubię chodzić na spacery z kolegami lub z dziewczyną <3. Uwielbiam bawić oraz poświęcać czas swojemu psu. Moim hobby jest granie na Komputerze XD.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Byłem adminem tutaj, ale wszystko spartoliłem [dblpt][slash]

Moderator: TAK
BMW: NIE
Bogactwo: NIE XD

#13 2017-01-15 00:39:02

Zbychu
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 41

UID: 449
Nick: Zbychu
Imię: Filip
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 60min
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: Po kilka-kilkanaście godzin
Poziom ortografii(1-10): 9 Bo każdemu zdarzają się błędy
Komunikator TS3?: Obowiązkowo
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Ciężko mnie zdenerwować [sred])
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Byłem już kiedyś moderatorem. Dostałem także administratora za pomoc przy serwerze i za wielką pomoc graczom.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Jest to wielka odpowiedzialność. Nieustanna pomoc graczom w potrzebie. I przede wszystkim pomocą w rozwoju serwera.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Mam na imię Filip oraz mam 17 lat. Chodzę do 2 klasy LO. Moje zainteresowania to wędkarstwo. Gram w mta od roku i udało mi się wiele osiągnąć.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Liczę,że przyjmiecie. A ja was nie zawiodę.

#14 2017-01-15 14:41:55

jenorek
Gracz PlayYourStory
Windows 7Firefox 50.0

UID:8
Nick:jenorek
Imię:Jakub
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):90min
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:w weekendy od 5-7 a w tygodniu 2-3
Poziom ortografii(1-10):10-10
Sprawny mikrofon?:Tak
Komunikator TS3?:Tak
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):Nie miałem kłopotów albo nie pamiętam [sred])
Doświadczenie(minimum 3 zdania):Miałem raz admina na podobnej paczce.Jestem pomocy dla graczy oraz innych grających na serwerze.Jestem również bardzo towarzyski ;D
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Ranga moderatora jest dla mnie czymś w rodzaju rozpoczęcia przygody na nowym serwerze lub kontynuacją przygody. Na takim serwerze(zajebistym serwie)bardzo chciałbym mieć moderatora ponieważ jest bardzo rozbudowany. [sred])
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Kocham grać na komputerze, w mta szczególnie.Lubie grać w koszykówkę oraz piłkę ręczną.Moja mądrość nie ma granic XD.Lubie się czasami pośmiać.Kocham też mojego pieska którego wyprowadzam codziennie. [dblpt])
Coś od siebie dla rozpatrujących:Mam wielką nadzieję, że mnie przyjmiecie a dzięki temu przysłużę się napewno dla serwera <3 Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej prośby [sred])

#15 2017-01-15 14:56:46

Arajo
Gracz PlayYourStory
Windows 8Chrome 55.0.2883.87

UID: 47
Nick: p1TeR
Imię: Michał
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 2092 min czyli około 34 godzin
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: około 5 godzin dziennie
Poziom ortografii(1-10): 9 ,bo nie jestem robotem i mogę popełnić błąd
Sprawny mikrofon?: TAK
Komunikator TS3?: TAK
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Nie popadam w szał
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Bardzo duże. Byłem już Moderatorem na kilku serwerach mta na które wbijało około 100 osób dziennie. Potrafię zbanować gracza zmutować czy też odebrać prawo jazdy.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Ranga Moderatora potocznie zwanego "Modem" jest to ranga podobna do gracza, ale musi być odpowiedzialna i sumienna. Jest to ktoś kto opanuje potocznie zwany "Młyn" na serwerze. Musi ona dbać o wizerunek serwera.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Mam na imię Michał mam 15 lat. Chodzę do 2 klasy Gimnazjum. Nie mam jednego zainteresowania mam ich wiele między innymi Judo ( Sztuka Walki / Obrony ). Gram w mta dwa lata i nadal się rozwijam.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.

#16 2017-01-15 15:20:19

ithedarkwolf
Gracz PlayYourStory
Windows 7Chrome 54.0.2840.71

UID: 409
Nick: ithedarkwolf
Imię: Kamil
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 485 Minut <3
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 10h ( zależy jak szkoła ... )
Poziom ortografii(1-10): 9,50
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Jak mnie ktoś wkurzy, to potrafię się wkurzyć...
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Byłem kiedyś RCONem na moim serwerze. Znam podstawowe komendy: /tp /vtp /vth /ls /lv /sf /duty /spawn /zpj /opj /ban /kick /w. Ogarniam też HTML, PHP.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Sukcesem, zdobycia jej. To,  że będę graczom pomagał, np początkującym.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):A więc Siemanko jestem Kamil mam 13 lat chodzę do szkoły podstawowej w Krakowie. Interesuje się Informatyką, w przyszłości chciałbym zostać informatykiem .W wolnym czasie? Hmmm co ja mogę robić w wolnym czasie przeważnie to siedzę przed komputerem i gram na waszym serwerze lub idę na rower na dwór grac w piłkę lub bujam się z kolegami na mieście jestem, z nauką nie idzie mi za dobrze ale jakoś leci nawet można tak powiedzieć, że jestem zagrożony z paru przedmiotów w tamtym roku miałem dużooo zagrożeń ale jakoś dałem rade i idzie mi dobrze dalej. Gram w gry, Jakiego typu są te gry? gry typu CS:GO czy MTA:SA na pewno jestem kulturalny, umiem pracować w grupie, grać w gry mam szacunek do starszych nie jestem typowym odwalaczem. Lecz jak każdemu mi się to zdarza Myślę że mój wysiłek nie pójdzie na marne i dacie mi tą moją jedynie jedyną szansę na byciu na tym pięknym serwerze Testowym Supportem Przysięgam, że się sprawdzę.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Wiem, że nie mam zbyt dużych szans w dostaniu tej rangi lecz umiem pracować w grupie nie lubię się spinać ani jak ktoś się do mnie spina (gdy nastąpi taka sytuacja staram się jak najszybciej ją wyjaśnić) mam szacunek do graczy serwera lecz zdarza mi się też kogoś obrazić jak każdy szybko piszę dużo czasu spędzam na grze szybko reaguje nie byłem karany na serwerze jestem ogarnięty, spokojny nie powoduje zamieszań nie lubię być w centrum zainteresowania, cichy, spokojny człowiek i obywatel waszego serwera.

#17 2017-01-15 16:12:47

Gamer
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 2
Windows 7Opera 42.0.2393.94

UID:473
Nick:Gamer
Imię:Michał
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):Dopiero po rejestracji ale na poprzedniej edycji bylo okolo 2k minut
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:3-6h dziennie
Poziom ortografii(1-10):8/10
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):Wysoki
Doświadczenie(minimum 3 zdania):Na wielu serwerach moderator lub wyżej. Wiele wykonanych raportów itp. Znam Komendy typu /tt /th /ls /lv /sf /event /opj / zpj /spawn /derby / zp  /ztp i wiele innych!!!
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Sukcesem zdobycia. I z wielką chęcią mam zamiar pomagać graczom jako moderator!!!
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Nazywam się Michał, mam 15 lat. Mieszkam w Rzeszowie (Podkarpacie). Uwielbiam motocykle i sport. Kocham piłkę nożną ale że idę w ślady przodków gram w siatkówkę.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Pozdrawiam całą administracje!!!!

#18 2017-01-15 16:36:50

zdzichu
Gracz PlayYourStory
Liczba postów: 10
Windows 8.1Firefox 50.0

UID: 10
Nick: zdzichu
Imię: Sebastian
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 1180 i dalej sie nabijaja
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 2-3h
Poziom ortografii(1-10): 5
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): 6
Doświadczenie(minimum 3 zdania): nie byłem jeszcze moderatorem ale chce sprubować
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Kimś ważnym na serwerze. Przecież to najczęściej moderatorzy robią nasz reporty bez sensowne. Pilnują żeby był porządek na serwerze i chcą dla wszystkich dobrze.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Mam na imię  Sebastian i mam 14 lat. Chodzę do 1 klasy gimnazjum w Zabrzu. Moim hobby są gry najbardziej MTA a także motoryzacja. Dużo czasu spędzam na serwerze, Lubie rap i muzykę z ostrym bassem.
Coś od siebie dla rozpatrujących:Niebyłem moderatorem ale prubuje jeśli nie wyjdzie Przepraszam

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

#19 2017-01-15 19:22:34

iRock
Gracz PlayYourStory
WindowsOpera 42.0.2393.94

UID: 27
Nick: iRockTV
Imię: Krystian
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): Zarejestrowany jestem od kwietnia [dblpt])
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 4h
Poziom ortografii(1-10): 10/10 startowałem w konkursach.
Sprawny mikrofon?:
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Wysoki
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Posiadam dość duże doświadczenie. Byłem moderatorem na innym serwerze. Gracze mnie lubili i pochwalali.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Ranga moderatora jest dla mnie radosnym doświadczeniem. Rangę tę nie będę traktował jak automat do fixów, tylko będę pomagać graczom. Mam nadzieję, że gracze mnie polubią.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Witam, jestem Krystian, interesuję się mechaniką pojazdów i ich tuningiem, czasem coś lubię potworzyć na komputerze, typu mapy do gier takich jak: MTA, ETS2 czy też FS 15. Mieszkam we wsi, więc mam podstawy czasem do budowania mapy w ets. Lubię pomagać innym. Jestem miły i kulturalny, co administratorzy tego serwera z cudownymi podmiankami, których nie mogłem znaleźć w internecie zauważą.Nie jestem chamski, tak jak kilku administratorów, których znam z innych serwerów. Dziękuję.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Spróbuję być dla wszystkich wystarczająco pomocny, liczę na pochwały, gdy się dostanę. [dblpt]D

#20 2017-01-15 19:44:56

DaXReL
♤♤Support♤♤
Liczba postów: 6
Windows 8.1Firefox 50.0

UID:507
Nick:DaXReL
Imię: Bartek
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 1h
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 9h
Sprawny mikrofon?: oczywiście
Komunikator TS3?: tak
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Poziom mojej kultury jest bardzo dokładny nie obrażam nikogo bez powodu ale jak ktoś zacznie mnie wyzywać to się wcale tym nie przejmuje.
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Mam bardzo duże doświadczenie długo grałem na innych serwerach i znam komendy oraz byłem na innych serwerach moderatorem i miałem same pochwały za pomoc.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Sprawiłoby mi to wielką radość, a co najważniejsze dało szansę na zdobycie nowego doświadczenia oraz cennej wiedzy z tego, czym się interesuję i pasjonuję! Jestem osobą, która lubi wyzwania, rywalizację i nie boi się porażek. Byłaby to dla mnie wielka szansa się wykazać. Sądzę że każdy ma prawo dostać szansę. Ranga moderatora wiąże się z pełnym ogarnięciem i powagą. Nie przeszkadzam innym graczom, a raczej im pomagam.Zasługuje na tą rangę, bo wiem, że zawsze dobrze i sumiennie wypełniam swoje obowiązki, można na mnie liczyć. Jestem osobą która szybko się uczy i nawiązuję nowe znajomości. Od dawna przyglądam się pracy moderatora. Wiem, że nie jest to łatwe zadanie i będę przyczyniał się do rozwoju serwera jak tylko potrafię. Gram tu od bardzo dawna i mam bardzo dobrą opinię. Zawsze chętnie zawieram nowe znajomości, staram się, aby ludzie dostrzegali mnie jako człowieka, a nie gracza. Nie jestem typem samoluba, który widzi tylko własny czubek nosa. Myślę, że jestem aktywnym graczem jak na czas poświęcany na grę. Kontakt pomiędzy graczami też mam dobry tak samo z administracją. Chętnych na to stanowisko jest bardzo dużo ale ja jestem w stanie sprostać tak trudnemu zadaniu oraz poświęcić swój czas na rangę moderatora. Zapewniam, że swoje obowiązki będę wykonywał z sercem i pełnym zaangażowaniem. Myślę, że mojej osobie można zaufać. Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze. Nie boję się zmian. Lubię pracować w grupie.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Mam na imię Bartek, mam 15 lat.Na co dzień jestem osobą żartobliwą, miłą i serdeczną.Potrafię ocenić sytuację i wiem kiedy i jak się zachować.Staram się być kulturalny, nieść pomoc innym graczom, oraz być dla nich wzorem do naśladowania.Niestety czasami odbija mi głupawka i robię rzeczy za które później żałuję.Uważam jednak, że nie można cały czas być "sztywniakiem" i czasami jednak nadchodzi taki moment, że trzeba coś "odwalić".Do tego dochodzi jeszcze mój wiek, wiadomo cały czas jeszcze dojrzewam i są momenty, że nad tymi zachowaniami trudno zapanować.Jestem osobą na ogół spokojną, lecz czasami daję się łatwo wyprowadzić z równowagi.Nie lubię cwaniactwa, donosicielstwa oraz kłamstwa.Zawsze dążę do tego, aby być lojalny z osobami, które mnie otaczają.Jestem osobą szczerą i zawsze staram się niczego nie zatajać.interesuję się sportem oraz motoryzacją.

Coś od siebie dla rozpatrujących:Życzę wszystkim Bardzo Poprawnego Podania Oraz Ekipę serwera <3

#21 2017-01-15 19:49:45

DominikxxPL
Gracz PlayYourStory
WindowsInternet Explorer 11.0

UID:212
Nick:DominikxxPL
Imię:Dominik
Ilość czasu na serwerze(info pod F5):1470
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić:3h dziennie
Poziom ortografii(1-10):8
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone):Dobry [dblpt]D
Doświadczenie(minimum 3 zdania):Kiedyś byłem adminem na serwerze.
                                                   Miałem swój serwer.
                                                   Pomagałem ludziom [dblpt]D
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania):Jest to osoba która pomaga ludziom
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Mam 15 lat . Chodzę do 3 Gimnazium. Lubię grać w gry . Jestem miły ale do czasu [dblpt]D . Jestem pomocny [dblpt]D
Coś od siebie dla rozpatrujących: Fajna administracja i zaje****y serwer

#22 2017-01-15 20:34:07

VarosSTV
Gracz PlayYourStory
Windows 7Firefox 50.0

UID: 416
Nick: VarosSTV
Imię: Krystian
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): 760m
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: 7h dziennie
Poziom ortografii(1-10): 8-10
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): Dobra kultura
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Tak byłem Adminem na serwerze Spin Life i na 4life byłem Moderatorem  więc wiem co i jak.
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Ranga moderatora to duża odpowiedzialność. Jako moderator trzeba znaleźć dużo czasu dla graczy. Jako moderator należy pomagać graczom, robić eventy. Trzeba być sprawiedliwym i najlepiej bezkonfliktowym. Nie można nadużywać tej rangi, moderator to też gracz, musi zarabiać, może dołączyć do frakcji.
Coś o sobie(minimum 5 zdań):Mam na imię Krystian. Jestem miły pomagający. Chodze do szkoły Jana pawła Gimnazjum do 3 klasy . Bardzo dużo czasu spędzam przed komputerem. W MTA gram od około 3 lat z przerwami, W realnym świecie interesuję się motorami. Jestem osobą bezkonfliktową. Jestem nieśmiały i stresuję się jeżeli muszę wejść na TSa i rozmawiać z osobą której nie znam, dlatego też nie potrafiłbym kłócić się z kimś z administracji. Jestem posłuszny, jeżeli dostanę jakieś zadanie to je wykonam, oczywiście jeżeli będę potrafił. Lubię pomagać innym graczom, jestem miły oraz sprawiedliwy.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Bardzo chciałbym być moderatorem na innym serwerze jak np: TotalStory i uczyć się więcej doświadczenia na moderatora

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka