Strony: 1
Wątek zamknięty
UID: 10
Nick: Kapec6969
Imię: Bartosz
Ilość czasu na serwerze(info pod F5): ok. 4300minut
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić: od 6 do max 12 godzin zależy od dnia
Poziom ortografii(1-10): 9
Sprawny mikrofon?: Posiadam
Komunikator TS3?: Posiadam TS3 oraz inne komunikatory
Poziom Twojej kultury(zostanie to sprawdzone): 8/10
Doświadczenie(minimum 3 zdania): Byłem już moderatorem na serwerze także doświadczenie jakieś mam. Komendy znam wszystkie , które są potrzebne na serwerze. Nie wiem co jeszcze napisać ;d
Czym jest dla Ciebie ranga moderatora?(minimum 3 zdania): Kimś ważnym na serwerze. Przecież to najczęściej moderatorzy robią nasz reporty bez sensowne. Pilnują żeby był porządek na serwerze i chcą dla wszystkich dobrze. Praca moderatora to nie jest taka prosta sprawa jak każdemu się wydaje na początku.
Coś o sobie(minimum 5 zdań): Posiadam na imię Bartek i uczęszczam do 2 klasy gimnazjum. Mam 15 lat i mieszkam w Poznaniu. Interesuje się informatykom i motoryzacją. Nie lubię matematyki xd. Bardzo dużo gram w MTA na różnych serwerach RPG jak i drift itp.
Coś od siebie dla rozpatrujących: Wiem że nie ma rekrutacji on jednak zależy mi na powrocie do rangi.
POPIERAM przywroccie go bo on mi dużo pomagał i był na każde moje zawołanie. Powodzenia z powrotem do rangii... =d
ale rekrutacji nie ma
Czytaj do konca pisze : Coś od siebie dla rozpatrujących: Wiem że nie ma rekrutacji on jednak zależy mi na powrocie do rangi.
Twoją prośbę o powrót odrzucam z wiadomych powodów ( Powrotu nie masz! )
Jest juz lder asa
?
Strony: 1
Wątek zamknięty