Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick : Esquu
UID (opcjonalne ): 148 [chyba]
Serial: 0665D96F4E7AB3C83EDA8D3AAE534753
Powód : , Zegnam ,
Nakładający: Gargamel
Do kiedy : PERM
Coś od siebie : Kiedyś była akcja ze Kaktus dostał perma ja powiedziałem za co a Hiroszek mnie zbanował . Może było w tym trochę mojej winy
Co mamy z tobą zrobić ?: Chciał bym ub . Hiroszek tyle zrobiłem dla serva :
-zapraszanie osób
- kupowanie tych głupich premek bo chciałem żeby serv stał długo
bo jest to obecnie najlepszy server pod względem rozgrywki , zarobków i podmianek
Gram na waszym servie od początku same uid to wskazuje .
Myślę że dostane ub bo na nie zasługuje .
Większość graczy chciało bym dostał ub
jak nie było administracji to kto latał i pomagał?
Hiroszek , napisz mi co ja ci zrobiłem ze kazałeś mnie zbanować .
Nie kazałem gargamel owi cie zbanować. Gargamel się zapytał czy może coś z banować bo costam costam . Ja ,ze skoro ma powód to tak ,napisze apelkę, i jeżeli będzie czysty to da dowody. Nie potrzebujemy ,aby było kupowane premium. Mamy wystarczająco pieniędzy na opłatę.
Czekam na wypowiedź gargamela.
Ale jakie oszustwo wgl było
???
Gdzie ja oszukałem
Wiem ze nie mam tutaj głosu ale chciałbym sie wypowiedzieć co do tego:"Ja ,ze skoro ma powód to tak ,napisze apelkę, i jeżeli będzie czysty to da dowody." akurat Hiroszek jestes w błędzie nikt nie nagrywa swojej gry ani nie robi ss co 10 sekund.Gra w jakąklowiek nie polega na robie ss tylko na zabawie a nie martwienie się o bana za nic.Takie jest moje zdanie.
Masz racje bo nikt nie mysli ze zaraz bd zbanowamy tylko gra a nie robi ss ciągle. .. zgadzam sie z underdence
Podpisuje sie pod tym
Dzięki ale i tak ub nie dostane niestety...
Bo jak by miało tak być to już dawno Gargamel wypowiedział by się ..
Wiadomość dodana po 02 min 37 s:
Dzięki za gre zwami ale niestety tak jest tego się nie da zmienić
Narka..
Jeśli dostane ub Proszę o wysłanie wiadomości pw
Hiroshi jak mnie informowales na ts o sprawie Esqu to bylo all ugadane
Poprzednia apelacja byla troche braku prawdy ale ze widac Glos jest tu moj wazny
Esquu moge dac ostatnia szanse Hiro to juz od cb zalezy napisz mi czy mam nadac ub czy nie
Strony: 1
Wątek zamknięty