Strony: 1
Wątek zamknięty
Nick oskarżonego : Sferu (ADMIN)
Twój nick : Grand*
Twoje Uid : nie wiem, bo zostałem zbanowany
Twój serial: C6DEEDD92D4FEEC115F7D16A6E3B46F2
Powód skargi : Ban permamentny od Sferu za to, że wytepałem mu AT 400 do przecho.
Dowody : logi w konsoli : >> Jak macie kontakt z Grandem przekazcie mu ze ma troche przeje*ane u angeli - Sferu
Dostales pana na 10 h.
AT-400 byl Angeli a ty wytepales to do przecho. Po za tym napisales ze mam robic reporty. Sory ale ty tez cos rob a nie dupe grzejesz ze tak sie wypowiem. Jezdzisz na duty a reporty tylko ja robie.
Zgadzam sie z opinia kapcia bo to prawda. Grand nic nie robisz tylko jezdzisz se samochodem. Wczoraj pisalem hiroszkowi ze zamiast robic rapsy to ty odwalales autem z graczem. Także wiesz i nie dostales perma tylko bana na 10 h do wyjasnienia sprawy. Rozkazywania mi i Kapciowi ... i do tego jak wbiles byl tylko 1 raport nie sprzątniety bo nie zdąrzylismy #Logika_Granda <3 mam swiadków typie <3
Haha, zabawni jesteście. Kapec, z tego co pamiętam to jeździłeś z Wixerem radiolką i miałeś off duty, gdy ja musiałem sobie radzić z 1000 rapsów, pisałem do cb żebyś pomogł ale mialem pmoff. A co do cb Sferu wczoraj przez godzine byłeś afk na duty i dzisiaj też więc nie mów, że nie robie rapsów i grzeczniej się zwracaj smarku jeden. I Ty Kapec chyba nie znasz zasady, że trzeba podporządkować się wyższej randze.
Ostatnio edytowany przez Grand (2017-01-23 22:14:12)
Jezdze z Wixerem bo chce mu pomoc. Bylem 4 razy w SAPD i wiem co to co chwile taran radiolki. Sory ale ty tez afczyles przez 30min i dalem ci kicka a ty fikales ze ci dalem kicka i groziles mi degradem za kickanie wiekszych rang
zamykam ! @lock
Strony: 1
Wątek zamknięty