Strony: 1
Nick oskarżonego :HAJSUU
Twój nick :kwazimuzyczkagra
Twoje Uid :594
Twój serial: 6238C4F541652897D86D7DD9ECD6D0B2
Powód skargi :Powód skarci Bezpodstawne zatrzymanie oraz skucie oraz nadużywanie broni przeciwko mnie
Opis zdarzenia:Jechałem sobie a tu bach gra mi sie scieła i nic nie mogłem zrobic a mój kolega przyleciał do nich i mówi że gra mi sie scieła że nic nie moge zrobic i wgl wchodze do gry a tu admin na ts przychodzi i mówi że kto logną mówie że ja a on okej a ja mówie tepnij mnie tam i mnie tepną i stoje patrze 2 radiole skuwają mnie a ja do nich rozkuj mnie a oni nie reszta w ss zapraszam
I skarge pisz za to że mnie wsadził na 2 godziny do wiezenia i oraz za Bezpodstawne zatrzymanie
Pytałem sie ich czy mają dowody nie mają to mogli mnie puscic
Dowody: http://imgur.com/a/yucja
:D
:D:D
:D:D
Ostatnio edytowany przez kwazimuzyczkagra (2017-01-26 20:02:13)
Może sie wypowiem to bylo tak ,że pan pomógł najpierw w jednej ucieczce a pózniej sam pan przed nami uciekał i to jest bezpodstawne moim zdaniem to kłamstwa i pan nie do konca pisze prawde a pisalem zeby pan napisal prawde
i zakułem tego pana i odkulem i mowie wsiadaj na g on mowi nie ja mowie czm on mowi za co a ja za ucieczce i pomoc w ucieczce a on do nas ze nie mam dowodow tylko ,że twoi koledzy wszystko widzieli i z 3 radiole i byl nawet admin przy tym wiec go zakułem i bieglem z nim na KGP .
Ostatnio edytowany przez HajsUu (2017-01-26 20:10:41)
Ja nie uciekałem tylko jechałem a dwa nie mogłeś mnie zakuć a trzecie nie mogłeś mnie wsadzić na 2 godziny do wiezenia dlaczego bo co napisałem prawda w pierwszej skardze a teraz sie bojisz za wylecisz z SAPD i bardzo dobrze jednego mnie a czwarta sprawa ja jestem w SAPD i nie mogłeś mnie do wiezenia wsadzić
Dziekuje
I znowu ten Sultan z Funkcjonariuszem Hedziekowskim...
A drugie to jest to że nie będę tolerować takich zachowań. Ustalony zostanie regulamin pracowników SAPD i regulamin dawania jaili... 2 godziny to jest przegięcie. Jutro o 15 powinien się pokazać.
kwazimuzyczkagra nikt ci nie uwierzy gdyzz ty na wszystkich skarzysz i prowokujesz a pozniej jak ktos ci cos zrobi piszesz skarge... widzialem co ty robisz wiec posze administracje o wziecie tego pod uwage
A moze mnie ktoś wypuscic
Z tego co zauważyłem nie skarży na każdego.
a dobra zbychu żeby nie bylo... zas sie okaze ze nikogo w sapd nie bd miec
Ja im postawiłem ostatnio sprawę jasno a to że robią co chcą jak mnie nie ma to mam siedzieć z założonymi rękoma??
Wiadomość dodana po 01 min 26 s:
Wolę mieć 4 osoby które będą się słuchać rozkazów niż mieć 20 którzy robią co im się podoba jak nie ma lidera
tak... Byś dał im troche spokoju... Wg mnie niech jezdzi se autem jakim chce... Ciebie nie ma no niestety a tak samo daj im troche wolnej reki
Ostatnio edytowany przez Paweł (2017-01-26 21:23:00)
Wszyscy jakoś umieją się dostosować do tego że na akademii jeżdżą zielonymi...
A roznica jaki kolor? chyba nie... a wgl bardzo dobrze hajsu zrobil jestem z tb =D
Nawet o ts3 nie scigam każdego z osobna. Ale jak coś ustalamy i każdy się zgadza z tym to czemu mam robić wyjątek dla jednej osoby?
Bo jest dobrym policjantem?
Jest różnica bo są na akademii a to ze przez jakiś błąd nie ma skina akademii i zostałem zmuszony dać im wyższe rangi to nie oznacza że dostali awans.
Wiadomość dodana po 01 min 39 s:
Mógłby być nawet prezydentem ale jak wszyscy to wszyscy.
aa czyli mają wyzsze rangi... o mogą jezdzic jak wszyscy to wszyscy ci co maja wyzsze rangi mają prawo jezdzic dowolnymi autami nawet jesli jest to bug
Wszyscy mają ustawione tyle samo...
Wiadomość dodana po 01 min 25 s:
I nas panują inne zasady niż w ASA.
Skończyłem wypowiedź w tym wątku.
Wyolbrzymiasz... ale okk
Ja jestem za moim liderem bi sam mu mówiłem ze ma jeździć zielonym a nie sutanem
Wiem może sam lepszy nie jestem ale chociaż słucham lidera
A i przy okzai przeprazasz tego co zaczymałem podczas pracy wiem popełnilem wielki błod i zgadzam się żeby zbychu mię zawiesił wiec zawieś mię za to bardzo za to co zrobiłem żałuje
Ostatnio edytowany przez kamilduszak02 (2017-01-26 22:03:36)
hahaha i tak może wg mnie jezdzic jakim chce
Ale Paweł ma tez trochę racji
i gitara dobranoc
Skarga została wyjaśniona
Strony: 1