Strony: 1
Nick :Nexon
UID (opcjonalne ):808
Serial:do tego wontku raczej jest niepotrzebny ;D
Powód :CBK
Nakładający:Kapec
Do kiedy :na 7 dni
Coś od siebie : chcialbym dostac ub bo kolega ktory wyzywal gorzej dostal na 10 h a ja dostalem na 7 dnii dostalem bana 5 min po skardze wiec admin nie czekal na odpowiedaz
Co mamy z tobą zrobić ?:to jest moj pierwszy ban na ts ja bym dal mi jescze jedna szanse
Nexonn robiles takie rzeczy że chyba nikt cie teraz nie odbanuje... Zrozum że odwalas, obrażasz itp i cię banują
ja obrazm Pawel ja cie nigdy w zyciu nie obrazilem byles spoko ziomkiem poison tez myslalem ze byl ale jak juz zaczol na mnie skarzyc itp to juz mnie ponioslo bo nie lubie sprzedawczykow
Wczoraj powiedziales "ssij psu"
mowilem wam ! kurw gralem w cs go ! jakeis dziecko do mnie ze jestem silverem chociarz mam szeryfa to do niego powiedzialem to sij psu pawel Ty nigdy w zyciu mi nic nie zrobiles czemu mial bym cie wyzywac ? pomysl
Jestem na nie poniewaz widzę ze on sie nie uspokoi.
Zgadzam sie z whonextem
Ty who next jestes nienormlany masz zabuzenia ja sie chce uspokoic ale jak widze takich ludzi jak ty to nwm szlak mnie trafia
Ja również zgadzam się z chłopakami. Myślę, że dla każdego istnieje szansa, ale Ty dostałeś bana tylko na tydzień, więc za te liczne obrazy na TS3, odwalanie na serwerze, CBK na serwerze to jest bardzo delikatna kara.
//edit i nie życzę sobie obrażania moderatora i generała WhoNexta.
Ostatnio edytowany przez PoisoNeq (2017-01-29 17:30:46)
Pewnie pod tym Nexon napisze ze uwziolem sie na niego Ale UB nie bedzie nadane widzimy sie na ts po nadanej karze
Zacznijmy tak garagamel uwazam tak wywaliles mnie z ASA zamiast ze mna na spokojnei porozmawiac / powiedziales zbychowi zeby mnie nie dodawal do SAPD co to ma byc po 2 to nie jest mala kara 7 dni poisoneq masz na mnie dowody nie wiec cichaj tam bez dowodow co zrobisz nic nie zrobisz
Prosze zamknąć temat sprawa rozwiązana.
Jak rozwiazana chwila chwila ja nic o tym nie iwem
Strony: 1